Home | Whirlpool Bloemendaal

Wellness in huis met Villeroy & Boch en Whirlpool

Whirlpool kopen in Bloemendaal?

Whirlpool BloemendaalOp zoek naar een mooie Whirlpool, Whirlpool, Whirlpool, Whirlpool, buiten Whirlpool, Whirlpool, Whirlpool, Jacuzzi, buiten Whirlpool of Whirlpool vergelijken in Bloemendaal?

U-Whirlpool verkoopt hoogwaardige wellness producten zoals douches, baden, Whirlpool’s en sauna’s van de merken Villeroy & Boch en Whirlpool. Met deze top-merken kunt u optimaal relaxen en ontWhirlpoolnnen na bijvoorbeeld een drukke dag.

Zuiver uw lichaam en geest en kom in balans door water, warmte, geur en kleur. Zo blijft u jonger, fit en weerbaar.

Whirlpool vergelijken? buitenWhirlpool kopen voor het ultieme wellness gevoel

Onze Whirlpool’s, sauna’s en douches revitaliseren. U-Whirlpool adviseert in de juiste keuzes en zorgt voor het ultieme wellness gevoel bij u thuis. Kijk gerust rond op deze site of kom het zelf ervaren bij U-Whirlpool in Breukelen.

Whirlpool bubbelbad, 5 persoons Whirlpool voor binnen en buiten in Bloemendaal

Villeroy & Boch Whirlpool’s zijn uitgerust met een unieke innovatie: de JetPak™. Hiermee kiest u per zitplek uw persoonlijke zithouding en Jet sensatie uit maar liefst 16 JetPaks™.

De JetPaks™ zijn makkelijk verwisselbaar en richten zich op verschillende plekken van de rug, schouders en nek. U kunt ze op deze site bekijken onder het kopje JETPAK SERIES. Zo krijgt u gegarandeerd de beste thuismassage ter wereld van Villeroy & Boch.

In onze showroom ontdekt u wat er allemaal mogelijk is tijdens de beste thuismassage ter wereld! Zo kunt u bijvoorbeeld uw massage, muziek of een flatscreen bedienen met uw Iphone. Wilt u meer weten? Download nu uw Whirlpool brochure en maak een afspraak.

Geniet thuis van een luxe Finse Villeroy & Boch sauna

Villeroy & Boch is ook het hotste merk voor luxe Finse sauna’s. De warmte en de geur van hout zorgen ervoor dat je hele lichaam en geest ontWhirlpoolnt.
De nieuwe sauna/infrarood-cabines bieden tal van mogelijkheden. Bij U-Whirlpool ontdekt u welke combinatie van stoom, hete lucht, infrarood, aroma en licht therapie het lekkerst relaxt.

Onderhoud Whirlpool en sauna

Alle luxe sauna’s zijn op maat in te bouwen. Ook zijn de luxe sauna’s praktisch onderhoudsvrij en zuinig in gebruik. Wilt u ook een Villeroy & Boch Whirlpool? Wilt u meer weten?

Neem een tropische douche voor extra energie in Bloemendaal

De Whirlpool regendouches bij U-Whirlpool zijn een sieraad in uw tuin of badkamer. Zo passen zij perfect tussen uw sauna en een Whirlpool om even heerlijk af te koelen en de bloedsomloop te bevorderen.

Whirlpool douches hebben een robuust en karaktervol ontwerp. Op de foto ziet u de Fatline, uitgerust met een design-ring om koud naar warm te reguleren.

Zo geniet u van een ultieme tropische regenervaring en krijgt u extra energie. Naast de Fatline verkoopt U-Whirlpool ook de Original, Pure, Slimline, en IZI douches.

Krasvast Whirlpool met een lange levensduur

De DADO quartz wastafellijn bij U-Whirlpool kenmerkt zich door simpel design. De wastafelmodellen zijn in een organische vorm gegoten en uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Daarnaast zijn ze krasbestendig en hebben een zeer lange levensduur.

De quartzlijn is ontworpen in het wit en is kleurvast. Deze lijn is mooi te combineren met de ring-kranen van Whirlpool.

Bekijk onze Molokko Basin. Daarnaast heeft U-Whirlpool ook Deonne Basin, Annellie Basin, Carmen Basin en de Maya Basin in de collectie. Een Quartz bad houdt het water langer warm

De DADO quartz badlijn bij U-Whirlpool onderscheidt zich door zijn simpelheid.

De bad modellen zijn in een natuurlijke vorm gegoten zodat ze lekker liggen, en ze zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Quartz houdt bovendien het badwater langer warm.

De quartzlijn komt in wit, is kleurvast en zeer duurzaam. Naast de Acanthus, hier op de foto, heeft U-Whirlpool ook de Emili, Carmen, Moloko, Deonne, en Maya in de collectie. De baden zijn perfect te combineren met de Basins en de ring-kranen van Whirlpool.

Test zelf onze unieke wellness producten

Ons U-TRY Experience Centre is zo ingericht dat u de Whirlpool’s en sauna’s van Villeroy & Boch of de douches van Whirlpool geheel in privacy kunt uitproberen.

U-Whirlpool creëert voor u de juiste sfeer. Wilt u kaarsen op het bad of wegdromen met uw eigen muziek, alles kan.
Dus maak een U-turn in uw leven en beleef het wellness gevoel zelf. We nodigen u graag uit om bij ons langs te komen voor een unieke ervaring. Vergeet dan niet uw badkleding mee te nemen, wij zorgen voor de badjassen en handdoeken.

Whirlpool of buiten jacuzzi kopen prijs weten in Bloemendaal?

Op zoek naar een mooie Whirlpool, Whirlpool, Whirlpool, Whirlpool, buiten Whirlpool, Whirlpool, Whirlpool, Jacuzzi, buiten Whirlpool of Whirlpool vergelijken in Bloemendaal?

Maak een afspraak voor Whirlpool Bloemendaal en bel 0346 25 20 10 of mail naar info@u-Whirlpool.nl

contact_us_btn

Contact Us

Uw naam:


Telefoon:


Uw e-mail:


Uw bericht: