Home | Spa vergelijkenHilversum

Wellness in huis met Villeroy & Boch en Jacuzzi

Spa vergelijkenkopen in Hilversum?

Spa vergelijkenHilversumOp zoek naar een mooie Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Spa vergelijkenof Spa vergelijkenvergelijken in Hilversum?

U-Spa vergelijkenverkoopt hoogwaardige wellness producten zoals douches, baden, Jacuzzi’s en sauna’s van de merken Villeroy & Boch en Jacuzzi. Met deze top-merken kunt u optimaal relaxen en ontJacuzzinnen na bijvoorbeeld een drukke dag.

Zuiver uw lichaam en geest en kom in balans door water, warmte, geur en kleur. Zo blijft u jonger, fit en weerbaar.

Spa vergelijkenvergelijken? buitenSpa vergelijkenkopen voor het ultieme wellness gevoel

Onze Jacuzzi’s, sauna’s en douches revitaliseren. U-Spa vergelijkenadviseert in de juiste keuzes en zorgt voor het ultieme wellness gevoel bij u thuis. Kijk gerust rond op deze site of kom het zelf ervaren bij U-Spa vergelijkenin Breukelen.

Spa vergelijkenbubbelbad, 5 persoons Spa vergelijkenvoor binnen en buiten in Hilversum

Villeroy & Boch Jacuzzi’s zijn uitgerust met een unieke innovatie: de JetPak™. Hiermee kiest u per zitplek uw persoonlijke zithouding en Jet sensatie uit maar liefst 16 JetPaks™.

De JetPaks™ zijn makkelijk verwisselbaar en richten zich op verschillende plekken van de rug, schouders en nek. U kunt ze op deze site bekijken onder het kopje JETPAK SERIES. Zo krijgt u gegarandeerd de beste thuismassage ter wereld van Villeroy & Boch.

In onze showroom ontdekt u wat er allemaal mogelijk is tijdens de beste thuismassage ter wereld! Zo kunt u bijvoorbeeld uw massage, muziek of een flatscreen bedienen met uw Iphone. Wilt u meer weten? Download nu uw Spa vergelijkenbrochure en maak een afspraak.

Geniet thuis van een luxe Finse Villeroy & Boch sauna

Villeroy & Boch is ook het hotste merk voor luxe Finse sauna’s. De warmte en de geur van hout zorgen ervoor dat je hele lichaam en geest ontJacuzzint.
De nieuwe sauna/infrarood-cabines bieden tal van mogelijkheden. Bij U-Spa vergelijkenontdekt u welke combinatie van stoom, hete lucht, infrarood, aroma en licht therapie het lekkerst relaxt.

Onderhoud Spa vergelijkenen sauna

Alle luxe sauna’s zijn op maat in te bouwen. Ook zijn de luxe sauna’s praktisch onderhoudsvrij en zuinig in gebruik. Wilt u ook een Villeroy & Boch Jacuzzi? Wilt u meer weten?

Neem een tropische douche voor extra energie in Hilversum

De Spa vergelijkenregendouches bij U-Spa vergelijkenzijn een sieraad in uw tuin of badkamer. Zo passen zij perfect tussen uw sauna en een Spa vergelijkenom even heerlijk af te koelen en de bloedsomloop te bevorderen.

Spa vergelijkendouches hebben een robuust en karaktervol ontwerp. Op de foto ziet u de Fatline, uitgerust met een design-ring om koud naar warm te reguleren.

Zo geniet u van een ultieme tropische regenervaring en krijgt u extra energie. Naast de Fatline verkoopt U-Spa vergelijkenook de Original, Pure, Slimline, en IZI douches.

Krasvast Spa vergelijkenmet een lange levensduur

De DADO quartz wastafellijn bij U-Spa vergelijkenkenmerkt zich door simpel design. De wastafelmodellen zijn in een organische vorm gegoten en uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Daarnaast zijn ze krasbestendig en hebben een zeer lange levensduur.

De quartzlijn is ontworpen in het wit en is kleurvast. Deze lijn is mooi te combineren met de ring-kranen van Jacuzzi.

Bekijk onze Molokko Basin. Daarnaast heeft U-Spa vergelijkenook Deonne Basin, Annellie Basin, Carmen Basin en de Maya Basin in de collectie. Een Quartz bad houdt het water langer warm

De DADO quartz badlijn bij U-Spa vergelijkenonderscheidt zich door zijn simpelheid.

De bad modellen zijn in een natuurlijke vorm gegoten zodat ze lekker liggen, en ze zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Quartz houdt bovendien het badwater langer warm.

De quartzlijn komt in wit, is kleurvast en zeer duurzaam. Naast de Acanthus, hier op de foto, heeft U-Spa vergelijkenook de Emili, Carmen, Moloko, Deonne, en Maya in de collectie. De baden zijn perfect te combineren met de Basins en de ring-kranen van Jacuzzi.

Test zelf onze unieke wellness producten

Ons U-TRY Experience Centre is zo ingericht dat u de Jacuzzi’s en sauna’s van Villeroy & Boch of de douches van Spa vergelijkengeheel in privacy kunt uitproberen.

U-Spa vergelijkencreëert voor u de juiste sfeer. Wilt u kaarsen op het bad of wegdromen met uw eigen muziek, alles kan.
Dus maak een U-turn in uw leven en beleef het wellness gevoel zelf. We nodigen u graag uit om bij ons langs te komen voor een unieke ervaring. Vergeet dan niet uw badkleding mee te nemen, wij zorgen voor de badjassen en handdoeken.

Spa vergelijkenof buiten Spa vergelijkenkopen prijs weten in Hilversum?

Op zoek naar een mooie Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Spa vergelijkenof Spa vergelijkenvergelijken in Hilversum?

Maak een afspraak voor Spa vergelijkenHilversum en bel 0346 25 20 10 of mail naar info@u-Jacuzzi.nl

contact_us_btn

Contact Us

Uw naam:


Telefoon:


Uw e-mail:


Uw bericht: