Home | Sauna thuis Waalre

Wellness in huis met Villeroy & Boch en Jacuzzi

Sauna thuis kopen in Waalre?

Sauna thuis WaalreOp zoek naar een mooie Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Sauna thuis of Sauna thuis vergelijken in Waalre?

U-Sauna thuis verkoopt hoogwaardige wellness producten zoals douches, baden, Jacuzzi’s en sauna’s van de merken Villeroy & Boch en Jacuzzi. Met deze top-merken kunt u optimaal relaxen en ontJacuzzinnen na bijvoorbeeld een drukke dag.

Zuiver uw lichaam en geest en kom in balans door water, warmte, geur en kleur. Zo blijft u jonger, fit en weerbaar.

Sauna thuis vergelijken? buitenSauna thuis kopen voor het ultieme wellness gevoel

Onze Jacuzzi’s, sauna’s en douches revitaliseren. U-Sauna thuis adviseert in de juiste keuzes en zorgt voor het ultieme wellness gevoel bij u thuis. Kijk gerust rond op deze site of kom het zelf ervaren bij U-Sauna thuis in Breukelen.

Sauna thuis bubbelbad, 5 persoons Sauna thuis voor binnen en buiten in Waalre

Villeroy & Boch Jacuzzi’s zijn uitgerust met een unieke innovatie: de JetPak™. Hiermee kiest u per zitplek uw persoonlijke zithouding en Jet sensatie uit maar liefst 16 JetPaks™.

De JetPaks™ zijn makkelijk verwisselbaar en richten zich op verschillende plekken van de rug, schouders en nek. U kunt ze op deze site bekijken onder het kopje JETPAK SERIES. Zo krijgt u gegarandeerd de beste thuismassage ter wereld van Villeroy & Boch.

In onze showroom ontdekt u wat er allemaal mogelijk is tijdens de beste thuismassage ter wereld! Zo kunt u bijvoorbeeld uw massage, muziek of een flatscreen bedienen met uw Iphone. Wilt u meer weten? Download nu uw Sauna thuis brochure en maak een afspraak.

Geniet thuis van een luxe Finse Villeroy & Boch sauna

Villeroy & Boch is ook het hotste merk voor luxe Finse sauna’s. De warmte en de geur van hout zorgen ervoor dat je hele lichaam en geest ontJacuzzint.
De nieuwe sauna/infrarood-cabines bieden tal van mogelijkheden. Bij U-Sauna thuis ontdekt u welke combinatie van stoom, hete lucht, infrarood, aroma en licht therapie het lekkerst relaxt.

Onderhoud Sauna thuis en sauna

Alle luxe sauna’s zijn op maat in te bouwen. Ook zijn de luxe sauna’s praktisch onderhoudsvrij en zuinig in gebruik. Wilt u ook een Villeroy & Boch Jacuzzi? Wilt u meer weten?

Neem een tropische douche voor extra energie in Waalre

De Sauna thuis regendouches bij U-Sauna thuis zijn een sieraad in uw tuin of badkamer. Zo passen zij perfect tussen uw sauna en een Sauna thuis om even heerlijk af te koelen en de bloedsomloop te bevorderen.

Sauna thuis douches hebben een robuust en karaktervol ontwerp. Op de foto ziet u de Fatline, uitgerust met een design-ring om koud naar warm te reguleren.

Zo geniet u van een ultieme tropische regenervaring en krijgt u extra energie. Naast de Fatline verkoopt U-Sauna thuis ook de Original, Pure, Slimline, en IZI douches.

Krasvast Sauna thuis met een lange levensduur

De DADO quartz wastafellijn bij U-Sauna thuis kenmerkt zich door simpel design. De wastafelmodellen zijn in een organische vorm gegoten en uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Daarnaast zijn ze krasbestendig en hebben een zeer lange levensduur.

De quartzlijn is ontworpen in het wit en is kleurvast. Deze lijn is mooi te combineren met de ring-kranen van Jacuzzi.

Bekijk onze Molokko Basin. Daarnaast heeft U-Sauna thuis ook Deonne Basin, Annellie Basin, Carmen Basin en de Maya Basin in de collectie. Een Quartz bad houdt het water langer warm

De DADO quartz badlijn bij U-Sauna thuis onderscheidt zich door zijn simpelheid.

De bad modellen zijn in een natuurlijke vorm gegoten zodat ze lekker liggen, en ze zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Quartz houdt bovendien het badwater langer warm.

De quartzlijn komt in wit, is kleurvast en zeer duurzaam. Naast de Acanthus, hier op de foto, heeft U-Sauna thuis ook de Emili, Carmen, Moloko, Deonne, en Maya in de collectie. De baden zijn perfect te combineren met de Basins en de ring-kranen van Jacuzzi.

Test zelf onze unieke wellness producten

Ons U-TRY Experience Centre is zo ingericht dat u de Jacuzzi’s en sauna’s van Villeroy & Boch of de douches van Sauna thuis geheel in privacy kunt uitproberen.

U-Sauna thuis creëert voor u de juiste sfeer. Wilt u kaarsen op het bad of wegdromen met uw eigen muziek, alles kan.
Dus maak een U-turn in uw leven en beleef het wellness gevoel zelf. We nodigen u graag uit om bij ons langs te komen voor een unieke ervaring. Vergeet dan niet uw badkleding mee te nemen, wij zorgen voor de badjassen en handdoeken.

Sauna thuis of buiten Sauna thuis kopen prijs weten in Waalre?

Op zoek naar een mooie Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, Jacuzzi, buiten Sauna thuis of Sauna thuis vergelijken in Waalre?

Maak een afspraak voor Sauna thuis Waalre en bel 0346 25 20 10 of mail naar info@u-Jacuzzi.nl

Contact us

Contact Us

Uw naam:


Telefoon:


Uw e-mail:


Uw bericht: