Jee-O sanitair Utrecht, VILLEROY & BOCH SPA: GENIET VAN DE BESTE THUISMASSAGE TER WERELD!

Jee-O sanitair Utrecht; Boch spa’s in Utrecht zijn uitgerust met een unieke innovatie: de JetPak™. Hiermee kiest u per zitplek uw persoonlijke zithouding en Jet sensatie uit maar liefst 16 JetPaks™.
De JetPaks™ zijn makkelijk verwisselbaar en richten zich op verschillende plekken van de rug, schouders en nek.

U kunt ze op deze site bekijken onder het kopje JETPAK SERIES. Zo krijgt u gegarandeerd de beste thuismassage ter wereld van Villeroy & Boch.

In onze showroom ontdekt u wat er allemaal mogelijk is tijdens de beste thuismassage ter wereld! Zo kunt u bijvoorbeeld uw massage, muziek of een flatscreen bedienen met uw Iphone. Wilt u meer weten? Download nu uw SPA brochure en maak een afspraak.

WERELDPRIMEUR Jee-Osanitair Utrecht: DE JETPAK

De nieuwe generatie Jetpak II technologie heeft geen lange leidingen meer. Hierdoor is er minder warmte verlies en ontstaat er meer power voor een intensievere massage.

Het grote voordeel is dan ook dat een Jee-O sanitair in Utrecht zeer zuinig is en lekkages tot het verleden behoren. Geen enkele concurrent doet ons dat na. Elke Jetpak biedt bovendien een unieke massagebeleving en is naar voorkeur regelbaar.

De 16 verschillende Jetpaks kunnen eenvoudig worden verwisseld via een kliksysteem, zo kunt u op elke gewenste plek van uw favoriete massage genieten. Meer weten? Download de brochure.

Jee-O sanitair Utrecht met een lange levensduur

De DADO quartz wastafellijn bij U-SPA kenmerkt zich door simpel design. De wastafelmodellen zijn in een organische vorm gegoten en uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Daarnaast zijn ze krasbestendig en hebben een zeer lange levensduur.

De quartzlijn is ontworpen in het wit en is kleurvast. Deze lijn is mooi te combineren met de ring-kranen van Jee-O sanitair Utrecht.

Op de foto ziet u de Molokko Basin. Daarnaast heeft U-SPA ook Deonne Basin, Annellie Basin, Carmen Basin en de Maya Basin in de collectie.

Een Quartz bad houdt het water langer warm in Utrecht

Jee-Osanitair Utrecht? De DADO quartz badlijn bij U-SPA onderscheidt zich door zijn simpelheid. De bad modellen zijn in een natuurlijke vorm gegoten zodat ze lekker liggen, en ze zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Quartz houdt bovendien het badwater langer warm. De quartzlijn komt in wit, is kleurvast en zeer duurzaam.

Naast de Acanthus, hier op de foto, heeft U-SPA ook de Emili, Carmen, Moloko, Deonne, en Maya in de collectie. De baden zijn perfect te combineren met de Basins en de ring-kranen van JEE-O.

De showroom is van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op aanvraag zijn we ook buiten deze tijden geopend.
Het adres van U-SPA is De Corridor 14H 3621 ZB in Breukelen. Parkeren is gratis en u bent altijd van harte welkom, Jee-O sanitair Utrecht.

De showroom is van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op aanvraag zijn we ook buiten deze tijden geopend.

U kunt onze Jee-O sanitair kopen in Amersfoort, Austerlitz, Bunschoten, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Elspeet, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Hulshorst, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Leusden, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerk gld, Nijkerkerveen, Nunspeet, Putten, Scherpenzeel, Scherpenzeel gld, Soest, Ede Veenendaal, Soesterberg, Spakenburg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Stroe, Terschuur, Uddel, Vierhouten, Voorthuizen, Woudenberg, Zwartebroek, Amerongen, Bennekom, Leersum, Lunteren, Overberg, Renswoude, Rhenen, Veenendaal, Wageningen, t Goy, Benschop, Bilthoven, Bosch en Duin, Breukelen ut, Breukelen, Breukeleveen, Bunnik, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Driebruggen, Groenekan, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Houten, Huis ter Heide ut, Huis ter Heide, IJsselstein ut, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Langbroek, Linschoten, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarssen, Maartensdijk, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwer ter Aa, Odijk, Ossenwaard ut, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Papekop, Polsbroek, Schalkwijk, Snelrewaard, Tienhoven ut, Tull en ’t Waal, Utrecht, Vleuten, Waarder, Werkhoven, Westbroek, Woerden, Zegveld en Zeist. Kortom u kunt Jee-O sanitair overal in Utrecht vinden.

Bel 0346 25 20 10 of mail ons op info@u-spa.nl

Contact Us

Uw naam:


Telefoon:


Uw e-mail:


Uw bericht: