Jacuzzi kopen?

Jacuzzi kopenGaat u een Jacuzzi kopen of bent u zich nog aan het oriënteren? In dit artikel vindt u meer informatie over dit unieke wellness product.
In de hectische wereld van vandaag, die nooit stil staat is het belangrijk om op tijd te relaxen en lichaam en geest in balans te brengen. Het feit dat warmte en water een bijzonder gezond effect hebben is al lang bekend. SPA betekent immers letterlijk Sanus Per Aquam: gezondheid door water. Water is de natuurlijke bron van welzijn en biedt een gezonde buffer tegen stress en vermoeidheid. Naast ontspanning is een behandeling van water en warmte effectief voor uw spieren, bloedsomloop en uw luchtwegen. Met de Jee-O douches, Villeroy & Boch spa’s en sauna’s van U-SPA is de stap naar een betere gezondheid, meer energie en revitalisatie zo gemaakt!

Allereerst is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, een Jacuzzi een echt buiten product voor bijvoorbeeld in uw tuin of op uw buitenterras. Uiteraard zou een Jacuzzi ook binnen geplaatst kunnen worden, maar hier is wel de nodige ruimte voor nodig en ook de (therapeutische) effecten zijn dan veel minder effectief. Het wordt daarom aangeraden om een mooi plekje in de tuin hiervoor vrij te maken.

Een Jacuzzi is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een zwembad in de tuin, een product dat u het gehele jaar door kunt gebruiken. Dit komt met name door de vaste temperatuur van het water die meestal rond de 38 graden is.

Terugkomend op de therapeutische effecten van een Jacuzzi. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat de effecten op de gezondheid en welzijn het grootst zijn in de koudere maanden van het jaar. Dit heeft vooral te maken met de temperatuurverschillen van in en buiten het bad en het aangename warme water. In een Jacuzzi wordt de druk op uw gewrichten en spieren verlicht waardoor pijn(en) in ledematen en spieren wordt verminderd. Daarnaast verhoogt het warme water uw bloedcirculatie, met als resultaat dat afvalstoffen beter worden afgebroken en er sneller herstel van weefsel en spieren kan plaatsvinden.

Wanneer u een Jacuzzi van U-Spa koopt, haalt u een puur stukje wellness in / om uw huis. De relaxerende jets die aanwezig zijn in een Jacuzzi geven u een doordringende massage en de bubbels bieden ultieme ontspanning.

De Jacuzzi’s van U-Spa bestaan uit de beste materialen en onderdelen op de markt. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit product. Bent u benieuwd naar onze Jacuzzi’s?

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken om iets uit te proberen in ons U-TRY Experience Centre? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 25 20 10 of mail naar info@u-spa.nl

U kunt onze showroom met verschillende spa’s, sauna’s en douches natuurlijk ook vrijblijvend bezoeken.

De showroom is van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op aanvraag zijn we ook buiten deze tijden geopend.

Het adres van U-SPA is De Corridor 14H 3621 ZB in Breukelen. Parkeren is gratis en u bent altijd van harte welkom.

Bij U-Spa vindt u het grootste assortiment Jacuzzi’s, de laagste prijsgarantie en de beste service. U-Spa is uw Jacuzzi specialist!

Contact Us

Uw naam:


Telefoon:


Uw e-mail:


Uw bericht: