Home | Buiten spa Lisse

Wellness in huis met Villeroy & Boch en Buiten spa

Buiten spa kopen in Lisse?

buiten spa LisseOp zoek naar een mooie Buiten spa, Buiten spa, Buiten spa, Buiten spa, buiten Buiten spa, sauna thuis, Whirlpool, Jacuzzi, buiten Buiten spa of Buiten spa vergelijken in Lisse?

U-Buiten spa verkoopt hoogwaardige wellness producten zoals douches, baden, Buiten spa’s en sauna’s van de merken Villeroy & Boch en Buiten spa. Met deze top-merken kunt u optimaal relaxen en ontBuiten spannen na bijvoorbeeld een drukke dag.

Zuiver uw lichaam en geest en kom in balans door water, warmte, geur en kleur. Zo blijft u jonger, fit en weerbaar.

Buiten spa vergelijken? buitenBuiten spa kopen voor het ultieme wellness gevoel

Onze Buiten spa’s, sauna’s en douches revitaliseren. U-Buiten spa adviseert in de juiste keuzes en zorgt voor het ultieme wellness gevoel bij u thuis. Kijk gerust rond op deze site of kom het zelf ervaren bij U-Buiten spa in Breukelen.

Buiten spa bubbelbad, 5 persoons Buiten spa voor binnen en buiten in Lisse

Villeroy & Boch Buiten spa’s zijn uitgerust met een unieke innovatie: de JetPak™. Hiermee kiest u per zitplek uw persoonlijke zithouding en Jet sensatie uit maar liefst 16 JetPaks™.

De JetPaks™ zijn makkelijk verwisselbaar en richten zich op verschillende plekken van de rug, schouders en nek. U kunt ze op deze site bekijken onder het kopje JETPAK SERIES. Zo krijgt u gegarandeerd de beste thuismassage ter wereld van Villeroy & Boch.

In onze showroom ontdekt u wat er allemaal mogelijk is tijdens de beste thuismassage ter wereld! Zo kunt u bijvoorbeeld uw massage, muziek of een flatscreen bedienen met uw Iphone. Wilt u meer weten? Download nu uw Buiten spa brochure en maak een afspraak.

Geniet thuis van een luxe Finse Villeroy & Boch sauna

Villeroy & Boch is ook het hotste merk voor luxe Finse sauna’s. De warmte en de geur van hout zorgen ervoor dat je hele lichaam en geest ontBuiten spant.
De nieuwe sauna/infrarood-cabines bieden tal van mogelijkheden. Bij U-Buiten spa ontdekt u welke combinatie van stoom, hete lucht, infrarood, aroma en licht therapie het lekkerst relaxt.

Onderhoud Buiten spa en sauna

Alle luxe sauna’s zijn op maat in te bouwen. Ook zijn de luxe sauna’s praktisch onderhoudsvrij en zuinig in gebruik. Wilt u ook een Villeroy & Boch sauna thuis? Wilt u meer weten?

Neem een tropische douche voor extra energie in Lisse

De Buiten spa regendouches bij U-Buiten spa zijn een sieraad in uw tuin of badkamer. Zo passen zij perfect tussen uw sauna en een Buiten spa om even heerlijk af te koelen en de bloedsomloop te bevorderen.

Buiten spa douches hebben een robuust en karaktervol ontwerp. Op de foto ziet u de Fatline, uitgerust met een design-ring om koud naar warm te reguleren.

Zo geniet u van een ultieme tropische regenervaring en krijgt u extra energie. Naast de Fatline verkoopt U-Buiten spa ook de Original, Pure, Slimline, en IZI douches.

Krasvast Buiten spa met een lange levensduur

De DADO quartz wastafellijn bij U-Buiten spa kenmerkt zich door simpel design. De wastafelmodellen zijn in een organische vorm gegoten en uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Daarnaast zijn ze krasbestendig en hebben een zeer lange levensduur.

De quartzlijn is ontworpen in het wit en is kleurvast. Deze lijn is mooi te combineren met de ring-kranen van Buiten spa.

Bekijk onze Molokko Basin. Daarnaast heeft U-Buiten spa ook Deonne Basin, Annellie Basin, Carmen Basin en de Maya Basin in de collectie. Een Quartz bad houdt het water langer warm

De DADO quartz badlijn bij U-Buiten spa onderscheidt zich door zijn simpelheid.

De bad modellen zijn in een natuurlijke vorm gegoten zodat ze lekker liggen, en ze zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. Quartz houdt bovendien het badwater langer warm.

De quartzlijn komt in wit, is kleurvast en zeer duurzaam. Naast de Acanthus, hier op de foto, heeft U-Buiten spa ook de Emili, Carmen, Moloko, Deonne, en Maya in de collectie. De baden zijn perfect te combineren met de Basins en de ring-kranen van Buiten spa.

Test zelf onze unieke wellness producten

Ons U-TRY Experience Centre is zo ingericht dat u de Buiten spa’s en sauna’s van Villeroy & Boch of de douches van Buiten spa geheel in privacy kunt uitproberen.

U-Buiten spa creëert voor u de juiste sfeer. Wilt u kaarsen op het bad of wegdromen met uw eigen muziek, alles kan.
Dus maak een U-turn in uw leven en beleef het wellness gevoel zelf. We nodigen u graag uit om bij ons langs te komen voor een unieke ervaring. Vergeet dan niet uw badkleding mee te nemen, wij zorgen voor de badjassen en handdoeken.

Buiten spa of buiten jacuzzi kopen prijs weten in Lisse?

Op zoek naar een mooie Buiten spa, Buiten spa, Buiten spa, Buiten spa, buiten Buiten spa, sauna thuis, Whirlpool, Jacuzzi, buiten Buiten spa of Buiten spa vergelijken in Lisse?

Maak een afspraak voor Buiten spa Lisse en bel 0346 25 20 10 of mail naar info@u-Buiten spa.nl

contact_us_btn

Contact Us

Uw naam:


Telefoon:


Uw e-mail:


Uw bericht: